Εκδήλωση ΚΔΑΠ Αλοννήσου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου




Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το θεατρικό «25η Μαρτίου – Διπλός Εορτασμός» από τα μικρότερα παιδιά του ΚΔΑΠ, στο οποίο φαίνεται η διπλή σημασία της 25ης Μαρτίου: ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Τούρκους.

Ακολούθησαν τραγούδια για την εθνική επέτειο από όλα τα παιδιά.
Κατόπιν παρουσιάστηκε το θεατρικό «Η Επανάσταση», στο οποίο οι σπουδαίοι ήρωες του Αγώνα συζητάνε για τον τόπο και το χρόνο έναρξης της επανάστασης.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή της κωμικής ταινίας «Η επέτειος της 25ης Μαρτίου» με ηθοποιούς τα μεγαλύτερα παιδιά του ΚΔΑΠ. Το θέμα της ταινίας είναι η προετοιμασία μιας σχολικής γιορτής για την εθνική επέτειο, που για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται η καλή συνεργασία και η καλή διάθεση δασκάλων και μαθητών.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε μινι-δεξίωση με πλούσιο μπουφέ στην είσοδο του δημαρχείου.
Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 




Εκδήλωση ΚΔΑΠ Αλοννήσου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Εκδήλωση ΚΔΑΠ Αλοννήσου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Reviewed by G.Anesto on Μαρτίου 23, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.