Δ.Αμαρουσίου-Απόφαση Πατούλη: 13ος & 14ος μισθός σε εργαζόμενους που δικαιώθηκαν δικαστικά


Ο Δήμος Αμαρουσίου αποφάσισε να καταβάλλει τα επιδόματα εορτών και αδείας (13ο και 14ο μισθό) που είχαν περικοπεί τα προηγούμενα χρόνια, μέσω μνημονιακών νόμων,  παραμένοντας στη βάση της πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου που εκδόθηκε μετά από προσφυγή των εργαζομένων μην κάνοντας χρήση των ένδικων μέσων.
Ειδικότερα σε ανακοίνωση του, ο δήμος σημειώνει:
«Σχετικά με το ζήτημα της καταβολής των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας, που καταργήθηκαν με το Μνημόνιο, ο Δήμος Αμαρουσίου, στηρίζοντας το αίτημα των εργαζομένων για την καταβολή των επιδομάτων αυτών, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, θα παραμείνει στην πρωτόδικη απόφαση και δεν θα εξαντλήσει τα ένδικά μέσα. Ως εκ τούτου θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση καταβολή των επιδικασθέντων ποσών στους εργαζομένους».
Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφορικά με το θέμα δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων μας σε κάθε αγώνα για κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στις ενέργειες και διεκδικήσεις τους. Τους θεωρούμε συνεργάτες μας στην κοινή μας προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Μαρουσιωτών».
Δ.Αμαρουσίου-Απόφαση Πατούλη: 13ος & 14ος μισθός σε εργαζόμενους που δικαιώθηκαν δικαστικά Δ.Αμαρουσίου-Απόφαση Πατούλη: 13ος & 14ος μισθός σε εργαζόμενους που δικαιώθηκαν δικαστικά Reviewed by G.Anesto on Μαρτίου 28, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.