Στον “αέρα” αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ τους συμβασιούχους που υποσχόταν να …μονιμοποιήσει


Οριστικά χάνουν την όποια “ελπίδα” είχαν οι συμβασιούχοι να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου , όπως τους υποσχόταν προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά , ακόμη μέχρι και πριν λίγες βδομάδες , η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως επισημαίνουν σ΄ανακοίνωσή τους συμβασιούχοι, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε και ψηφίζεται τις επόμενες ημέρες άρθρο με το οποίο η μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου μετατρέπεται σε ρητή νομοθετική απαγόρευση

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το άρθρο 242 “απαγορεύεται η μετατροπή σε Ι.Δ.Α.Χ. του προσλαμβανόμενου έκτακτου προσωπικού, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ορισμένης διαρκείας, καταρτίζεται σύμφωνα με τους κανόνες του ιδιωτικού δικαίου”.

Σύμφωνα με τους συμβασιούχους “αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση είναι αδίστακτη στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής”.

Στον “αέρα” αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ τους συμβασιούχους που υποσχόταν να …μονιμοποιήσει Στον “αέρα” αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ τους συμβασιούχους που υποσχόταν να …μονιμοποιήσει Reviewed by G.Anesto on Ιανουαρίου 17, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.