Τι αποφάσισε η ΕΕΤΑΑ για την αναδιανομή των 10.000 αδιάθετων voucher



Οι 36.769 επιλαχόντες γονείς  του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς σταθμούς θα κληθούν εντός δέκα ημερών, πιθανότατα από αύριο να υποβάλλουν στους παιδικούς σταθμούς βεβαίως.

η ότι έχουν βρει θέση σε παιδικό σταθμό, αφενός, και αφετέρου βεβαίωση του παιδικού σταθμού ότι όντως έχει διαθέσιμη θέση για τη φιλοξενία του παιδιού, προκειμένου να πάρουν ένα από τα 10.000 αδιάθετα voucher.

Σ΄ αυτήν την απόφαση, κατέληξε το ΔΣ της ΕΕΤΑΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του localit.gr.

Εκτός της παραπάνω προϋπόθεσης , κριτήριο για την επιλογή τους θα είναι και η σειρά προτεραιότητας με βάση τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει οι επιλαχόντες.

Στόχος είναι μέχρι τις 5 Οκτωβρίου τα παιδιά να έχουν εγγραφεί στους παιδικούς σταθμούς  που διαθέτουν κενές θέσεις. Έτσι σήμερα αναμένεται τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσκληση για τους 36.769 επιλαχόντες γονείς .

Όσον αφορά  τις 15.000 επιπλέον θέσεις , που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός  από τη Θεσσαλονίκη, η διάθεση των  voucher θα γίνει με τον ίδιο τρόπο, όταν υπάρχει διαθέσιμη  η χρηματοδότηση.

Πηγη: www.localit.gr
Τι αποφάσισε η ΕΕΤΑΑ για την αναδιανομή των 10.000 αδιάθετων voucher Τι αποφάσισε η ΕΕΤΑΑ για την αναδιανομή των 10.000 αδιάθετων voucher Reviewed by G.Anesto on Σεπτεμβρίου 15, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.