Ερώτηση για καθυστερήσεις πληρωμών



Την καθυστέρηση της καταβολής των οφειλόμενων ποσών από τη χρηματοδότηση του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»  σε ιδιωτικές και δημοτικές δομές παιδικής φροντίδας (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ), αναδεικνύουν με κοινή ερώτησή τους οι βουλευτές του Ποταμιού, κ.κ. Κώστας Μπαργιώτας (Λάρισας) και Κατερίνα Μάρκου (Β’ Θεσσαλονίκης).
  Λόγω της εξαντλητικής γραφειοκρατικής διαδικασίας και της γνωστής αδυναμίας του ελληνικού δημοσίου να εκτελέσει έγκαιρα τις αποφάσεις και τους απαραίτητους ελέγχους, αλλά και λόγω της κακής διαχείρισης από κάποιους αναδόχους, δεν έχουν καταβληθεί τα προβλεπόμενα ποσά που ανέρχονται στο 30% επί του συνόλου και που θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί από τον Δεκέμβριο 2015. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται εργαζόμενοι, αναμένεται να αποδεσμευθεί μόνο μέρος της χρηματοδότησης που αντιπροσωπεύει το 15 με 20% των δομών και δεν αφορά ωφελούμενες μητέρες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Δείτε ολόκληρη την ερώτηση ΕΔΩ

Ερώτηση για καθυστερήσεις πληρωμών Ερώτηση για καθυστερήσεις πληρωμών Reviewed by G.Anesto on Φεβρουαρίου 24, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.